Kystfiskeri

Grej til kystfiskeri

 • Med de nye Shimano Aspire DX stænger at introducere Shimano den nye 3M Powerlux teknologi. Teknologien indeholder kugler af silica i nano-størrelse, der er så små at de er i stand til at, strømme ned mellem de enkelte filamenter af kulfiber.

  Se mere her
 • Stangen er bygget af XT400 carbon tilsat Biofiber og har fået indbygget Shimano’s nyudviklede steady cast, som giver mere præcise kast. Der sidder selvfølgelig letvægts Fuji SiC løberinge på for bedre kasteevne og hurtig aktion i stangspidsen og parabolsk aktion i midter sektionen. Stangen findes i 7 varianter:

  Se mere her
 • Model 3000 har en smal spole til lettere liner, og model 5000 har et kompakt hjulhus og en kraftfuld 4.8:1 gearing, der gør det perfekt til feeder fiskeri med hårde fights mod større fisk.

  Se mere her
 • Guideline Crosswater V2 med filt 2013 nyhed. Let støvle i nylon, med læderforstærkninger de udsatte steder – ekstra bred i skaftet, der gør den let at tage af og på. God stødabsorbering med EVA sål, for maksimal komfort. På Traction modellen kan der monteres tungstenspigge.

  Se mere her
 • Måske markedets bedste allround fiskejakke. Masser af detaljer – vind – vandtæt & åndbar. Super slidstærk. En ven for livet Dansk fiskebeklædning i top kvalitet Se også matchende bukser – Urus 3

  Se mere her
 • 5 delt fluestang med fremragende kasteevner. Super nem at transportere og med rygrad og hastighed nok til at kaste selv stor geddefluer. Rigtig flot finish på stangen som har smuk grøn klinge. JSB – Fluehjul graphite

  Se mere her