Kartoffelmørksej med limedressing


blokhus

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser

600 g mørksejfileter uden skind
4 bagekartofler
2 spsk rapsolie
1 broccoli
2 dl syrnet fløde 9%
1 lime
Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydder med salt og peber.
  • Skræl kartoflerne, riv dem groft.
  • Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
  • Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne.
  • Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider.
  • Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
  • Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
  • Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.

Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.

Recent Content