Kaldred put and take


Kaldred Put and Take

Når en “perle” i f.eks. landskabet skal beskrives, i dette tilfælde en perle af en fiskesø, indebærer selve omtalen og beskrivelsen ofte ord som krystalklart vand, lækker natur, fuldfinnede og flotte fisk, men også en bred vifte af fiskearter, samt faciliteter i høj klasse. Kaldred Put and Take har alt det og kan betragtes som et “must see”, for den almene lystfisker, familien på tur eller den inkarnedere sportsfisker, med hang til et visuelt betagende fiskeri, efter velsmagende ørreder i alle størrelser.

Der udsættes regnbueørreder, guldørreder, brødding og bækørreder. Det hænder også at der udsættes tigerørreder, når disse er mulige at få fat på.

Derudover kan man fange stør og karper, når man besøger Kaldred Put and Take.

Fair Fiskeri

Flere søer/søejere i Danmark, er samlet gået hånd i hånd, ind i et fællesskab der tilgodeser alles behov. Mange sportfiskere rejser næsten i døgndrift rundt fra sø til sø, og besøger kun de søer som netop har udsat fisk. D.v.s. i grove træk, at der overfiskes i det samme fiskene rammer vandet. I nogle tilfælde kan det betyde at ørrederne, som der er tale om her, hurtigt fanges så der ikke er fisk nok til de næste der kommer forbi. Det lyder måske for den almindelige lystfisker lidt usandsynligt, men i dag er fiskemetoder og fiskere så effektive at én mand på “den rette dag”, sagtens kan kroge og lande op til 50 fisk ganske alene.

Kaldred Put and Take tillader ikke den “slags” fiskeri, da alle gerne skal kunne fange fisk, eller i det mindste have en større chance for det. Det er kvalitet og service, og noget ganske særligt. Dette m.m. er en af grundene til, at vi anbefaler denne put and take sø.

Faciliteter

  • Rensebord
  • Toiletter
  • Læhuse
  • Fælles indendørs rum med plads til 48 pers.
  • En lille grejbutik i weekenderne

Kaldred Put and Take er særdeles velegnet til handicappede, samt ældre med evt. med gangbesvær eller for/til rullestolsbrugere. Et jævnt tærren gør det let at komme rundt om søen.

Syn for sagen

Guldørred på sort/orange Trutta

At se en ørred alt fra 2-8 kg. eller mere, jage agnen i det krystalklare vand, er med til at bidrage til den fuldendte oplevelse ved put and take vandet. At se selve hugget falde tæt på ens fødder, som ofte sker ved denne sø, giver et helt andet syn på action og spænding.

Når eksempelvis guldørrederne i søen er i hugget, kan de nogle dage være så aggressive, at de jager blinket, spinneren, fluen eller powerbaiten, fra dybet 4-5 meter nede, hvor de stadig er synlige for os der fisker, og helt ind på det lave vand langs kanterne, så halvdelen af deres kroppe stikker ud af vandet. Brug gerne orange farver eller flere farver i kombination med orange, til Kaldredgårdens guldørreder.

Regnbueørrederne, bækørrederne og de, ligesom guldørrederne, til tider ret aggresive brødding, er alle typisk i god stand og kamplystne når de fanges hos Kaldred Put and Take. Smagen af fiskene er dog heller ikke til at tage fejl af, de smager ganske simpelt fortrinligt.

Har vores anbefaling fristet dig til at besøge denne sø, så kan du finde vej dertil via. de nedenstående links og oplysninger.
Vi ønsker dig den bedste tur og gode fangster på dagen!


Webside: Kaldred

Find vej: Klik her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler