Gode tips til put and take fiskeri og en lille historie – af Chris Skriver


lidt tips til put&take fiskeri.
Jeg har gode erfaringer med spinner og powerbait.
Når jeg jeg er langs i putten starter jeg altid med og kigge rundt. Evt for at se om fiskende går i overfladen, hvis de går i overfladen starter jeg altid med en spinner i størrelse 3-5. Jeg har faktisk fået mange ørreder på min str 5 spinner i neon gul. Jeg spinner rigtig langsomt og gerne langs kanterne og ved de spottede fisk.
Powerbait fisker jeg altid på bunden, hvis der ikke er noget aktivitet i overfladen.
jeg bruger et blylod på ca. 10 g og en lille trekrog. Jeg bruger altid en lille kugle formet bait. Har haft rigtig gode erfaringer med grøn powerbait med hvidløg duft.
Det var lidt om hvordan jeg fisker i put and take søen.

Her er min lille historie. ..
mig og en fiske makker havde en weekend hvor vi skulle prøve nogen forskellige put&take søer i sønderjylland.
vi startede med og tage ned og kigge ved den lokale sø, som jeg ikke havde prøvet før. Men det så ikke for godt udblev vi eenige om. Derfor tog vi vidre til en anden et stykke væk. Det gav også en fisk pr mand.
vi brugte resten af weekenden på og prøve lidt forskellige sø’er, men uden held. Den sidste dag tog vi ned til den lokale sø igen og sagde at vi lige tog en time for og prøve. På en time fik jeg 7 stk og min makker fik 4 stk. Rigtige pæne ørder på 2-3 kg.
så nogen gange tager man fejl, derfor har jeg fundet ud af man altid skal give det en chance.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler