En glimrende historie fra ungdommens put and take dage – af Henrik Sørensen


6 år og 6 fisk

Turen gik til Lystfiskeroasen med farmand, dengang kun 6 år gammel.

Jeg havde set min far kaste linen ud og fange fisk før, men jeg havde aldrig rigtig selv prøvede det.

Et par kast med prop med friske regnorm i børnesøen, vidste sig hurtigt at blive til en succes.

Kort tid efter første kast huggede den første fisk, og så begyndte jeg at trække den ene fisk ind efter den anden. Efter at have fanget 5 fisk i børnesøen, fik jeg lysten til at prøve kræfter med den store sø, men efter lang tid søgen efter fiskene, var jeg ved at opgive at fange noget i den, men pludselig mærkede jeg et ryk i stangen og jeg fik kæmpet en fisk, der var på størrelse med mig i land.

En oplevelse jeg ville kunne huske i lang tid, og har givet mig lyst og passion til at forsætte til jeg lægger i kisten.

Recent Content