3 gode put and take søer – af Poul Erik Nielsen


Her er lidt om hvilke put and take søer jeg holder meget af at fiske i når jeg tager afsted..

Jeg har det nu meget hyggeligt med at kunne fiske i diverse Put&take søer..
jeg holder meget af at fiske i Børges Put&Take sø på Fyn, fiskene er ikke så store med man har det altid godt og der er rigeligt med plads til at rense fisk og nok fiske pladser til ret menge mennesker..
Den næste sø jeg holder meget af at fiske i er Hvilested Put&take hvilket sjovt nok ligger i hvilested..
fiskene er af rimelig størrelse men ikke nogen af de store men ved denne sø er der en bro så kørestolsbrugere kan “rulle” helt ud til vandet og fiske.. Der er rigelig med plads til alle og er der rigelig plads til rensning af fisk man nu kan risikere at fange.. Der er self også et enkelt toilet ved stedet og der er plads nok til at hvis man kunne tænke sig at over natte, hvilket man også kan ved Børge’s Put&take på Fyn…
Så er der Seest Møllesø hvor man kan risikere at fange nogen rigtig flotte fisk på 8-10 kg og det er Regnbue ørrederne, der kan blive så store og de kan enda blive større endu..

Det her er de 3 Put&take søer jeg holder mest af at fiske ved når jeg tager afsted..
Knæk&Bræk der ude!

Recent Content