Fladfiske-tv


Se alle vores dejlige videoer om fladfisk lige her.

Find fiskegrej til fladfiskeri her: Lystfisk.dk

3 videoer med pighvar fra den jyske vestkyst – Del 1

3 videoer med pighvar fra den jyske vestkyst – Del 2

3 videoer med pighvar fra den jyske vestkyst – Del 3

Det rene vanvid! – helleflynder-fiskeri

Fedt syn! Se pighvar hugge!

Vinderen Jesper Johannesen af DM Fladfisk 2013 Onsevig

Pighvar filetering

Flotte flotte fisk!

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler