Tip til – laksefiskeri med flue


Tippet af Thomas Christensen

Mit fisketip handler om lakse-fluefiskeri. Det går i al sin enkelhed ud på “never stop stripping”.

Når vandtemperaturen er bare 8-9 grader C. kan fluen næsten ikke fiskes for hurtigt. Især om sommeren når vandet er endnu varmere er det bedste trick jeg kender at strippe fluen ind, på tværs af strømmen. Selv i meget hurtigt vand er det ofte nødvendigt at give fluen mere fart og et nedstrøms mend er ikke altid nok.

Sådan fanger jeg de fleste af mine laks.

Stram line.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler