Westin W6 Wading Backpack & Chestpack


Westin W6 Wading Backpack & Chestpack

Vandafvisende kombitaske hvor du får både rygsæk og chestpack. Det sammen kan du have plads til alt dit grej, og du har også mulighed for separat brug. Virkelig gennemtænkt taske med masser af features!

• Backpack = 45x26x16cm
• 420D nylon/600D oxford med vandtæt TPU coating
• YKK vandafvisende lynlås
• Polstrede skulderremme
• UTX-FLEX spænder og D-ringe
• Holder til stangrør
• Justerbare stropper

• Chesatpack = 26 x 16 x 7,5 cm
• 420D nylon med TPU coating
• YKK vandafvisende lynlås
• UTX-FLEX spænder og D-ringe

Du kan købe rygsækkene her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler