Westin Sølvpilen


Westin Sølvpilen

Det klassiske kystblink Sølvpilen i 10 nye flotte farver, støbt i miljøvenligt zink og monteret med 2 rustfri springringe samt super skarpe kroge.

Sølvpilen kaster som et projektil og ligner en Tobis i vandet hvilket specielt store havørreder ofte jager i løbet af forår/tidlig sommer.

En sikker tobisimitation til kystfiskeri efter havørred

Sølvpilen må gerne spinnes hurtigt ind, – med enkelte spin-stop hvor blinket falder til bunden. Ofte hugger havørreden lige når blinket letter fra bunden

Et andet godt trick er at fiske den så langsomt hen over sandbunden, at den trækker en kile i sandet. Det kan havørrederne ikke stå for.

En langtkastende ørredkiller der har overlistet et “hav” af havørreder.

Du kan købe Sølvpilen lige her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler