Kysttur den 25. april – havørred på krogen


Beretning fra Bent Jensen.

Hej Fiskesæson

Torsdag aften var jeg et smut ved vandet, der skulle bare fiskes, det var noget af en oplevelse, stiv pålandsvind ½ meter høje bølger, så det var ikke nemt. Efter en ½ time ca. var jeg ved at opgive men skulle lige have det sidste kast og bang så var der fisk, efter en kanon fight, kunne jeg lande en havørred på 51 cm.

Lidt efter var jeg ude med snøren igen, 3 til 4 kast og nok en fisk men da jeg skulle nette den, var jeg en klovn, jeg ramte den med nettet og væk var den øv øv. Jeg ville lige prøve en gang til og heldet var med mig, der var endnu en fisk, som bed på krogen og det var en havørred på 57 cm. Så alt i alt var det en fed aften.

Jeg fiskede med bombarda og hjemmelavet flue en sød lille reje.

Recent Content