Kysten reddede dagen efter kun tre kast


Denne beretning kommer fra Dennis Flynder Rasmussen.

Efter en opringning fra min bror som gerne ville prøve kræfter med Gelsåens havbanditter, mødtes vi en morgen i september ved Åbøl.

Efter en times fiskeri uden det vilde for enden af linen, flyttede vi til en plads længere op i systemet nærmere Bevtoft.

Utallige pæne bækørreder omkring målet blev landet og derefter kørte vi længere op til Nedre Jerstal hvilket første til en skræmt større fisk og endnu flere bækørreder.

Jeg spurgte min bror om vi skulle køre længere op i systemet eller om han hellere ville på kysten.  Kysten blev det og på det tidspunkt var klokken blevet et stykke over middagstid. Meget fint vejr og ikke de perfekte forhold, men vi var jo i starten af efteråret så hvorfor ikke..

Vi gjorde os klar og jeg havde ingen kystfluer med, men det havde min bror heldigvis.

Vi startede fra en parkeringsplads og gik højre rundt alt imens vi hyggesnakkede. Bror startede med at kaste fra stranden og fik lov til at gå først, men han insisterede på at jeg skulle gå først, som brødre nu kan insistere overfor hinanden, så jeg gik hen af kyststrækningen og startede der ( normalt var jeg gået forbi det stræk )men vi havde kun en time at fiske i da jeg skulle hente sønnike.

I første kast kunne jeg mærke et eller andet , andet kast var der mere pilleri ved fluen, “det var satans!” sagde jeg til ham – “tror jeg allerede kunne mærke en fisk.”

Mens jeg er igang med mit tredje kast svarede han mens han kiggede på mig – “ja du kan sgu fange fisk selv i en vandpyt.” Min flue landede tog tre tag i linen -boom!!! 40 meter blev flået af hjulet – “Fuck dig mand!!” Kom der fra brormanden.

Havde ikke mit Gopro med så min bror filmede det med mobilen.

Her er et billede af fisken:

Fisken blev målt til 73 cm – 3,75 kg. renset.  Hvilken fin afslutning på en hyggelige dag selvom at jeg havde undet ham fisken. Men undervejs hen mod bilen fik han dog en fin fisk omkring de 60 cm. perfekt!

Knæk & bræk derude

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler