Havørred på 3 kg. og kun 61 cm fra Vestsjælland i fjerde kast!


Denne beretning kommer fra Kenneth.

”Der er mange hø på kysten nu, efter den milde vinter og med en vandtemperatur på 5 grader er det muligt at få kanon fiskeri på den åbne kyst.

Fangede denne fine blanke i går på 3 kg og kun 61 cm på Vestsjælland i fjerde kast,godt fed i det, Den blev nænsomt udsat igen.

Den tog en orange flue fisket efter bombarda, iøvrigt bundet af vores dygtige fluebinder Christian Dyhrberg her nede hos Jan&bo Roskilde. En Dejlig dag på kysten…”

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler