Havørred – havne


Havneområder er måske ikke så fede at fiske i MEN… Kan holde på drømmefisken som kan fanges på næsten alt, om der så fiskes med orm og flåd, levende tobis, småsild, brislinger,blink, spinner eller fluestangen.

Med fluestangen skal man hurtigt skal ned i det midterste vandlag og det opnås bedst med hurtig synkende skydehoved i synke 5 eller 7. Og lige netop her kommer silde, tobis og brislinge imitationer virkelig til sin ret. Prøv det!!

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler