En fin havørred på 44 cm


Jeg var taget på kysten endnu engang, denne gang havde jeg kun fluestang med. Vejret var perfekt og mørket faldt på, jeg satte en lille sort kutling på, jeg fik på et tidspunkt en knude på selve   Fluelinen mens fluen lå et stykke ude fik jeg selvfølgelig hug, en fin havørred på 44 cm have valgt at tage den lille kutling, jeg måtte kane den på land da jeg stadig havde knude på linen:)

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler