71 cm og 4260 g skinnende blank havørred


En beretning fra Lars Møllenberg.

Hej Fiskesæson.

Onsdag d. 3/4 gik turen til Skovgårde efter arbejdstid. Jeg havde fået et spot udpeget, og det skulle prøves. Jeg havde fisket vandet af i østlig retning i ca. 1 ½ times tid, da jeg vendte næsen mod vest og bevægede mig tilbage mod bilen.

Jeg stod i mine egne tanker og spejdede ud over vandet denne solfyldte dag. Jeg havde næsten spinnet blinket og ophængeren helt ind og ville til at løfte det fri af vandet, da det pludselig eksploderede foran mig. Der var hug!!! Jeg blev med et helt klar til at fighte fisken, og ind skulle den. Jeg øjnede chancen for min allerførste havørred, og sådan endte det også. Jeg fik den kanet ind til land, smed stangen  fra mig og tog et frisk greb om den nu trætte fisk. Superfed fornemmelse at få, når det endelig lykkes at få noget på krogen – og når det så er en fisk af denne kaliber, så gør det jo kun dagen endnu bedre. Efter måling og vejning kunne jeg konstatere at det må betegnes som en drømmedebut: 71 cm og 4260 g skinnende blank havørred.

Jeg vil gerne takke Christian Lund fra FDM Hegedal Strand Camping for at kunne tage et par billeder af mig og fisken.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler