3.5 kg og 67 cm. blankfisk – Bornholm


Endnu en beretning fra Kenneth.

-Efter at have fisket Bornholm rundt i 3 dage og mistede 2 og en lille undermåler, blev lørdagen en god dag med med to farvede op til 65 cm og så denne fine blanke på 3.5 kg og 67 cm alle fanget på Sose odde på Kinetic D 360 uv.

God fisk at slutte året af på, og den skal en tur i rygeovnen. Glædelig jul og et lykkebringende fiske år 2014-

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler