Parco del Brenta Italien – Billeder – Massive kæmpe karper


Northernbaits havde for nylig arrangeret en tur til Parco del Brenta i Italien.

En af de danske herrer der var med, Bjarne Remmer, skulle ned og vise hvordan storfangsterne skulle leveres..

Her får I et lille smugkig i form af billeder, på den historie I har i vente og som kommer her på fiskesæson.dk meget snart:

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler