Kajakfiskeri-tv


Se alle vores dejlige videoer om kajakfiskeri lige her.

Find fiskegrej til kajakfiskeri her: Lystfisk.dk

Ekstrem kajak-fiske-konkurrence

Store torsk taget under kajakfiskeri her i DK

Kajak dagbog – Vejløst land – Havørred og kuling

Kajakfiskeri efter store hajer

Ekstremt!

Søørredfiskeri fra kajak

Flotte rødspætter fra kajak (England)

Hunden med på fisketur fra kajakken

2 sailfish fra kajak

Torsk i Lillebælt

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler