To ture 2 fisk


Marts 2015.

To ture på det seneste har givet to pæne fisk med hjem.

IMG_9576Første tur i regnvejr.

Første tur gik til Vester Nebel en dag hvor regnen stod ned i stænger de første timer. En pæn fisk på 3.2 kg blev fanget på en hvid gennemløber,  efter jeg havde afprøvet flere forskellige farver og dufte af powerbait uden hug.

IMG_9586Regnbueørred på 3,2 kg.

Anden tur som også gik til Vester Nebel var en rigtig flot dag med solskin fra start til slut.

IMG_9648Flot solskin og stille vand.

Fiskeriet startede jeg ud med powerbait og gummidyr, men ikke een eneste kontakt til fisk, fik mig til igen at sætte den hvide gennemløber på, men det virkede heller ikke.

Derfor prøvede så en blank spinner med røde prikker.Mange kast senere er der fast fisk., en basse på 4,1 kg. blev landet.

IMG_96704,1 kg på blank spinner med røde prikker.

Efterfølgende mistede jeg en mindre og havde flere kontakter til fisk.

Knæk og bræk.

Lone

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler