Havørred fra kysten


Intro til kystfiskeri efter havørred

Danmark er fyldt med gode kyststrækninger hvor chancen for havørred er til stede. Teknikkerne er mange, næsten lige så mange som der er kystfiskere. For at komme igang med kystfiskeriet efter havørreden er der mange der har været så behjælpelige med at dele deres erfaringer og meninger med dem der gerne vil prøve kræfter med den første kystørred, eller til ham eller hender der gerne vil afprøve nye fangstmetoder.

Valg af agn er ofte et temperaments-spørgsmål og uanset om man fisker efter havørred langs kysten med blink, spinner, kystwobler, flue, bombarda m. fl. er der ingen tvivl om at der er fordele og ulemper ved hver og en af fangstmetoderne. Fælles for dem alle er dog at man fanger fisk uanset hvilken man vælger.

Årstid, vind, vandstand, alt betyder noget for fiskeriet .

Se og læs dig klogere ved at følge dette link ind til vores side om kystfiskeri. Klik her.

Kyst video

Dennis Flynder Rasmussen er en af de mange kystfiskere der sætter helt op til et par hundrede dage om året af til havørredfiskeri.
Han ses her med en enorm flot havørred taget på tobisflue. Nogle vil mene at han er blevet tosset af at fiske så meget efter sin absolutte favoritfisk, en sølvblank havørred. Andre mener at han er at han nok er en af de mest dedikerede og passionerede kystfluefiskere der findes.

Anbefalet grej

Geoff Anderson WS 5 vadejakke

Rigtig beklædning er afgørende for succes. Teamet bag Geoff Anderson designer kvalitet helt ned i den mindste detalje. Alt er gennemtænkt, og afprøvet før tøjet sættes i produktion. WS 5 vadejakken er bestemt ingen undtagelse. En vadejakke er uundværlig for kystfiskeren, i jagten på de sølvfarvede havørreder. Jakken er kort, og har perfekt pasform. De utallige detaljer og lommer, er med til at lette fiskeriet når man står ude i vandet.

Køb dem her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler