3 gode fisk fra Gelsåen


Denne artikel er skrevet af Dennis.

Min dag startede som de flestes med arbejde. Efter arbejdet var overstået faldt valget  på Gelsåen, sidste fiskedag før lukketid.

Ville nu hellere i flyderingen ved Kalvø men valgte nu Gels åen alligevel, og det var et godt valg. Jeg fik efter kort tid den første havørred på en mepps 3ér med rødt blad. Fisken havde nærmest spist spinneren så den måtte aflives. 60 cm – 2 kg, en hunfisk øv øv.

Havørred på 60 cm

Nå men så skulle et 120 graders sving prøves af, jeg stod ved den dybe side af svinget, vippede spinneren over til den modsatte side og lod strømmen tage spinneren ind under nogle grene fra et væltet træ. Bang! Og helvede brød løs! Jeg  havde kun 4 m2 at fighte fisken på men efter 5 min lå der sørme en Gels å laks på 62 cm foran mig.

Laks

Efter at have taget et billede røg den hurtigt tilbage. nu ville jeg prøve noget af det aller øverste af gels åen “Neder Jerstal”

Jeg fiskede opstrøms og nåede kun at fiske 30 m før der var bud efter spinneren igen. Denne gang kunne jeg godt mærke at den var god!
Efter 5 minutters udramatisk fight kunne jeg lande en flot farvede hanfisk på 70 cm – 4,5 kg….

Endnu en havørred

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler