Trolling


Intro til trolling fiskeri

Trolling/dørge fiskeri, er en større videnskab og betyder at man trækker agnen/agnene efter en båd i hurtigt eller langsomt tempo, alt afhængig af hvad man fisker efter. Da det i dette tilfælde er gedder fungerer det bedst hvis båden bevæger sig langsom fremad.


Woblere, blink, poppere, agnfisk, selv fluer kan fiskes på denne måde. Og fiskeriet behøver ikke nødvendigvis være kompliceret. Man kan dørge/trolle efter en robåd, kajak, kano, flydering eller en motorbåd. m.fl.

Trolling video

Videoen her viser nogle af vores svenske naboer ude på en af de mange smukke søer i det svenske landskab. De har sat motoren til at tøffe langsomt frem og har valgt at bruge mellemstore dybdegående woblere.

Anbefalet grej

Berkley trolling stangholder – Quick Set

Berkley universal stangholder, meget brugt til lettere fiskeri og på foreningsbåde. Kan monteres både vandret og lodret og på søgelænder

Køb den her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler