“Spinner Eels”


En idé indsendt af Theis Frederik Gronemann

Vores geddefiskeri har ændret sig meget de seneste år. Agnene er f. eks blevet meget meget større og de gammeldags spinnere, blink og woblere ligger og samler støv. De store shads og andre softbaits har vist sig supereffektive, men hvis ingen fisk ser dem, er de jo ikke mere værd.

Løsning

Jeg har taget mine gamle spinnere, klippet krogen af og monteret dem med en springring i øjet på de store shads. Typisk SG Alien Eel.  Spinnerens reflekser og vibrationer tilføjes og gør den super effektiv. På den måde kan din agn tiltrække sig opmærksomhed på større afstand end den ellers ville have gjort. Som bonus kommer de gamle spinnere i brug igen i stedet for at samle støv.

Opskriften virker! Mange af efterårets gedder er taget på mine ”Spinner Eels”. Især en stærk løsning i uklart vand.

Her er Theis med et par fine gedder Taget på “Spinner Eel” sort/rød og Spinner Eel Firetiger

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler