Savage Gear 4Play Hard Lures – Herring Lowrider/lip – woblere


Man kan ikke komme uden om Savage Gear og deres, til tider, glimrende produkter. Dette især ikke når det kommer til geddeagn. Savage Gear´s 4play woblere har gentagne gange vist deres effektivitet i fleste de danske geddevande. Woblerne kan noget man ikke helt kan sætte ord på. Måske er det deres naturlige og enestående livlige gang i vandet, måske er det den ekstra dimension der ligger i at kunne jerke/jig-rykke med dem også. Ord er svære at finde, men noget gør dem bedre end mange andre woblere..

Savage Gear 4 Play Hard Lures – Herring Lowrider/lip wobler fås typisk i 9,5  cm. 13 og 19 cm.

Farverne er spændende og varierer – alt fra firetiger, til en ørred, til en simpel skalle imitation, og så er der alle farverne imellem.

Woblerne kan fiskes både dybt og højt i vandet og som med de fleste andre woblere kan de fås med forskellige skeer samt i flydende, synkende og suspending modeller.

Denne gedde er fanget på en 4Play wobler magen til den på billedet øverst i denne anmeldelse:

Du kan købe den hos Fisk på krogen lige her.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler