Monster Fly – spinflue


Denne spinflue er mindst ligeså effektiv som de andre spinfluer på markedet. Det er også en af de tungeste. Fluen vejer 45 gram i våd tilstand.
Monster Fly er lavet i nogle utrolig velfangende, flotte og effektive farver og det vil være synd at sige at den ene fanger bedre end den anden.

Nogle af farverne går bedre til et fiskevand end et andet, ligesom med alt andet agn. Det kommer an på fiskevandet selv og geddernes, i søen, åen eller brakvandets opportunistiske tilgangsvinkel til føde og sædvane fødeemner.

Monster Fly kan fiskes i alle vande uanset dybde. Den kan affiskes i små korte, lange, hurtige eller langsomme ryk, eller indspinnes jævnt eller indspinnes med en kombination af alle.

Da spinfluen her er en smule tung, kan den ikke fiskes alt for langsomt, da den forholdsvist hurtigt går til bunden og kan sætte sig fast.

Fluen kan ved at løfte stangen, fiskes helt oppe i overfladen under indspinning og imitere både en snog, frø, fugl eller evt. mus og rotte. Gedderne kan ikke stå for netop de fødeemner i de varme måneder.

2 hurtige tip:

Forår/Sommer: lav så meget ballede i overfladen som muligt med din Monster Fly i de lavvandede søer. Eller langs siv og mellem åkander i både dybe og lavvandede søer.

Efterår/Vinter: Fisk så langsomt som fluen tillader – helt nede ved bunden. Nogle gange vil man finde ud af at gedderne hugger på fluen indtil et vist tidspunkt på dagen. Her kan det sommesteder være en fordel at sætte tempoet op, trods den kolde årstid.

Der er ingen regler uden undtagelse/undtagelser, når det kommer til fisk og hvad de vil hugge på.

Du kan købe den hos Fluer.dk lige her.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler