Fluefiskeri


Intro til fluefiskeri

Fluefiskeri efter gedde er for mig en helt klar 1´er!!
Man er med i hvert eneste øjeblik. Linen kommer ind millimeter for millimeter, man ser måske en bule rejse sig fra sivene eller åkanderne, det kan også være at gedden følger med flere meter og vender i sidste sekund uden at hugge. Man mærker suset og spændingen få overtaget. Fluen ligges ud i retningen man syntes at gedden svømmede i, og pludselig kommer den nedefra med 40 kilometer i timen og går helt ud af vandet, med fluen hængende i kæften. Fedt, fedt fiskeri. Kan kun anbefales!!
Kontakten er mere direkte og intens.

Der er stort set ikke det sted, man ikke kan fiske med fluen. Og stort set ingen årstid hvor gedden ikke lader sig lokke af den fjerindbundne frø, fiske, åle lignende flue m. fl.

Fluefiskeriet giver os generelt muligheden for at komme helt ind i fiskens og naturens rytme.
Fantastisk!!

Flue videoer

På ægte amerikansk vis, bliver her vist og fortalt om en af de metoder fluen kan fiskes på. I videoen fisker de fra båd ved en af søens lavvande pladser. Maksdybden her er 3 meter. Der fiskes med flydeline og en forholdsvis stor flue.
Fluen holdes nær overfladen så man i de fleste tilfælde kan se glimtet fra geddens skæl når den hugger.

Mere gedde på flue fra USA

Anbefalet grej

Store fluer til ferskvandskrokodillerne, med massere af liv og flash.

Køb dem her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler