Få endnu mere liv i din Reel Eel


Hvis man har en f.eks. en Reel Eel Fra Savagear og man gerne vil have den til at gå bedre i vandet, så kog den i svag varme.

Når det bobler/simrer forsigtigt putter man sin Reel Eel i. Lad den være i vandet i et minut.

Dette gør agnen endnu mere smidig og derved mere levende at se på for gedden.

Tag den op og lad den tørre evt. på et håndklæde. Så er den klar til at fiske.

Du kan købe din Reel Eel her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler