Atom blink – bedre blink er svære at finde og så er de billige!


Denne gedde fik jeg på et Atom blink – Tiger.

Atomblinket har næsten eksisteret siden pyramiderne blev bygget. Næsten.

Fakta er at blinket er en sand klassiker – klassikeren over alle klassikere indenfor blink til gedde efter min mening. Et blink der forhåbentligt aldrig kommer ud af produktion.

Blinket er, efter at have prøvet de fleste blink på markedet, det eneste blink jeg har i min grejboks. Jeg prøver stadig nye til tider for spændingen og forandringens skyld. Men atomblinket bliver nok ikke skiftet ud i min levetid. Blinket har vist sig effektivt året rundt og i alle dybder. Om sommeren er der ofte meget grøde i f.eks. søerne, moserne og åerne, hvor blinket fanger mest, og man får derfor mest ud af at fiske sit atomblink i overfladen. Dette kan gøres ved at løfte stangspidsen eller ved hurtigere indspinning.

Jeg har fundet blinket billigt her:

Køb dem her – Atom blink

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler