10+ gedde og en på 9,1 kg. Perfekt dag med geddefiskeri!


D. 14-02-2014 var dagen hvor alt kunne lade sig gøre. En makker og jeg var afsted for at fange storgedden. Igen fiskede jeg med min sort/gule Hairy Killer helt nede ved bunden, langsom trukket ind i ryk, med varierede spinstop.

Jeg fik dagens 3 største ud af 53 gedder:

Vægten vi havde med gik kun til 10 kg. og den gik i bund med det samme. Så hvor meget over 10 den vejede kan jeg kun gætte på. Det er helt ok, med så flot en fisk er glæden lige stor! 🙂

Gedde på 9,1 kg.

Gedde på 5,0 kg.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler