Det bedste fiske-tv


Her er vores anmeldelser af forskelligt tv om fisk og fiskeri.

John Wilson´s top 10 – største fangster

John Wilson har jeg selv fulgt siden jeg var ganske ung. Det var for mig svært at glemme denne britiske herres specielle latter. Latteren kom som regel altid, når der var fisk på eller tæt på at være det. Den dag i dag, lever latteren og John Wilson stadig i bedste velgående og han er i dag 69 årgammel.

John Wilson blev via afstemning, givet titlen, The Greatest Angler of all Time, af Læsere af nyheds-mediet Britain’s weekly Angling Times, i 2004.
Han anses af mange for at være en af Englands mest respekterede, populære og mest succesfulde lystfiskere nogensinde. Samtidigt anses han for at være den, der på alle stort set på alle områder, har bidraget mest til rekreativt lystfiskeri.

I 2009 modtog han anerkendelse af Member of the Order of the British Empire, hvor selveste Prins Charles, som selv er passioneret lystfisker, var budbringeren.

Se John Wilsons top 10 her og til slut, nederst, har jeg sat et optaget interview op, fra 19 december 2012.

Videoerne er sat op fra nummer 1 til 10 og blev offentliggjort d. 30-04-2013

God fornøjelse

Interview med John Wilson

Genialt fiske TV – Book lidt tid foran skærmen! – Se 3 afsnit her

Læn dig tilbage og nyd stilheden. A passion for angling tager os med ud at fiske i sådan en grad, at man næsten selv føler sig tilstede.

3 legender  Bernard Cribbins, Bob James, Chris Yates fantastiske serie fra september 1993, er anset af mange verden over for at være den absolut bedste lystfisker tv serie nogensinde lavet. Derfor er det alligevel en god ting at danne sin egen mening. Min mening er at serien i den grad viser hvad det hele handler om og derfor ryger den lige ind blandt mine favoritter uden tvivl. Jeg kan kun anbefale at sætte tid af til at se den.

Se og bedøm selv! God fornøjelse.

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Catching the impossible

Som at være med i et eventyr!

Ikke på noget tidspunkt har jeg set et fiskeprogram, der i den grad får fiskefeberen til at stige!!
Serien fanger noget så sublimt, alt hvad vi lystfiskere står for.

Hovedpersonen i programmet, er en langhåret, slasket fyr midt i 30´erne, som man ikke umiddelbart forventer sig noget af ved første øjekast. Men… Efter at have fulgt ham et kort stykke tid, viser det sig hvorfor han optræder i serien. Martin Bowler, som herren hedder, har flere britiske rekorder på bagen og er så passioneret, at alle fisk, uanset størrelse eller art, har hans fulde interesse og respekt.
Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når man ser ham ryste af frygt for at miste en fisk på 500 gram.
Jeg finder det befriende at følge personerne i dette mesterstykke. De formår at virke afslappede omkring sine evner, og om hvordan man går klædt som lystfisker. Vi har en tendens til at bruge alt for mange penge på at ligne en, “Fisk & Fri”, forside cover-model her i landet. Og det er sgu lidt for meget efterhånden..
Folkene bag Catching the impossible, har formået at fange omgivelserne, lys, lyd, billeder, dyr og mennesker, kombineret med en fantastisk stemning, i hver eneste episode, på en måde så man kan ikke lade være med have en følelse af, at man selv er til stede. Denne serie fortæller og viser, hvorfor vi lystfiskere bruger så meget tid ved vandet.

Jeg kan afsløre at der bliver fanget mange flotte fisk i 10- 20 kilos klassen, men mere vil jeg ikke afsløre.. Ser man for meget frem til noget, får man oftest ikke mellemtiderne med, og dette show er hvert eneste sekund værd.
Så sørg for at have ro og fred i stuen. Skru op for lyden og lad dig rive med af denne fortryllende verden af fisk, natur og spænding.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler