Rebild Camping (Safari) – fiskevande og mere til


Rebild Camping

Intro:

Området kaldet Rebild Bakker er ikke bare et område dannet af forskydninger i jordskorpen, men også et sted med historie og en natur man ikke finder mange andre steder i det danske land.

Rebild Camping ligger midt i hele herligheden og som lystfisker samt naturelsker, er man godt dækket ind når det kommer til både fiskevande og træklædte bakker, frie får og et generelt ekstraordinært varieret tærren med et lige så varieret spektre af plantevækster.

DSCN0659

Fakta om fiskeri i området:

Ca. 1 km. til Lindenborg Å
Fangstmuligheder: Havørred, bækørred, kildeørred, regnbueørred, ål gedde, aborre.

5 km. til Store Økssø
Fangstmuligheder:
 Aborrer, ål.

12,5 km. til Mossø
Fangstmuligheder: 
Gedde, aborre, skalle, ål.

Aborre store økssø

Indenfor en radius af 20 -30 km ligger flere naturlige søer med gode fiskebestande, put & take søer hvor man kan fange henholdsvis, regnbueørred, guldørred, kildeørred og bækørred med flere. Der kan indenfor ovennævnte radius også findes flere åer der ligesom Lindenborg Å ,giver havørred og bækørred fangstmuligheder

Rebild Camping kort info:

Fryser: Ja

DSCN0545

Renseplads: Ja

Indkøbs-muligheder: Pladsens har egen kiosk og der er ligeledes indkøbs-muligheder i Skørping by.

Internet: Ja

Lækker atmosfære, velholdte pladser og gode faciliteter.

For at se alt Rebild Camping byder på, kan man besøge pladsens hjemmeside: Klik her

Overnatnings muligheder:

Udlejning af hytter og campingvogne.
Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.
I alt har Rebild Camping lidt over 2oo enheder.

Se priser: Klik her

Se genereller pladsoplysninger: Klik her

Efterskrift:

En dejlig plads med masser af natur omkring sig! Rold skov og de mange skovsøer er kun et stenkast væk og som campist på Rebild Camping kan jeg kun sige at jeg var fuldt ud tilfreds! 3 overnatninger blev det til. Men det er slet ikke nok hvis man som mig, vil se alt hvad området har at byde på.

Har man børn så tag dem endelig med til Store Økssø hvor der er fangstgaranti for aborre. Brug orange små spinnere, woblere eller blink, men det nemmeste og muligvis mest effektive når det kommer til børn kan være en prop, bly og en lille enkeltkrog med orm på.

Billederne af de 2 fisk er bare nogle af de mange fisk jeg fangede under de 3 dages ophold , så der er rigeligt at komme efter.

God fornøjelse!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler