Dag 3 fortalt i billeder


Forord:

Dag 2 er dedikeret til min mor. Ligesom denne dag har livet med hende været fuld af oplevelser.

Fuld oppakning og klar til afgang. Jeg skulle fra Søndervig til næste stop – Thorsminde.  

DSCN0140

På vejen mødte jeg en uheldig chauffør med lasten fuld af tobis. En kraftig stank havde bredt sig fra de tabte fisk.

DSCN0151

Efter ankomst og efter at have fundet mig til rette på Thorsminde Camping, cyklede jeg ned til slusen for at fiske. Den første fisk der bed på mit sildeforfang var denne tobis. Frisk og ikke nær så ildelugtende som dem fra lastbilen.

DSCN0154

Tobisen brugte jeg til at fange nogle lækre ålekvabber til aftensmaden. En velsmagende lille krabat der i den grad er undervurderet som spisefisk.

DSCN0159

Sild til geddefiskeri

DSCN0166

En måge blev fanget i en lystfiskers line og synes udfra ansigtsudtrykket at tænke. ” Det er sgu træls det her!” (Fuglen slap uskadt fra situationen)

DSCN0168

Knæk & bræk derude!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler