Tilberedningstiden er 30 minutter
Opskriften er til 4 personer
Ingredienser
- 500 gram pasta skruer
- 20 gram oliemargarine
- 200 gram røget laks i strimler
- 1 stort løg, finthakket
- 2½ dl. madlavningsfløde 4 %
- 1 1/4 dl. hvidvin
- 2 spiseske hakket dild
- 1 agurk
- 200 gram røget laks i strimler
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer cirka 3-5 min og holdes varmt.
Skræl agurken og kasser skrællen.
Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken.
Kasser det bløde i midten.
Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.