Opskriften er til 4 personer
Ingredienser
600 g mørksejfileter uden skind
4 bagekartofler
2 spsk rapsolie
1 broccoli
2 dl syrnet fløde 9%
1 lime
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydder med salt og peber.
- Skræl kartoflerne, riv dem groft.
- Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
- Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne.
- Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider.
- Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
- Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
- Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.
Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.