Dagbog: Randers Fjord d. 15.07-2015 – 50´eren


DSCN5722

Sidste år fandt jeg en plads/en strækning, som på hver tur kaster fisk af sig over 50 cm. Dagen i dag var ingen undtagelse.

Jeg har navndøbt pladsen – 50´eren.

Mellem de 2 fjorde, Randers Fjord og Mariager Fjord er der mange fisk, dette året rundt. Vil man bruge en dag på kysten, er hver en kilometer mellem fjordene gåturen værd.

Fiskene tager gerne lyse fluer, fluer med sølvglimmer eller sølvblanke samt hvide blink – også året rundt. Strækningen fisker godt både under højvande og lavvande, men dog bedst ved pålandsvind eller fralandsvind. Sjovt nok er strækningen ikke på sit højeste når vinden kommer fra syd eller nord.

Jeg fik mine fisk i dag på blanke sølvblink, og min fiskemakker  og ven, som jeg mødtes med ved vandet på dagen, sine på en hvid stripper, som altid fristes jeg til at sige.

Vi går typisk med de samme blink og de virker hver gang på denne plads, upåklageligt!

Jeg selv gik 10 kilometer for at nå pladsen/strækningen, men man kan køre derned i bil.

Indenfor de første 3 timer fik vi 7 fisk, 3 over 50 og kun 2 af dem var undermålere…

Se videoen fra dagen her:

Køb fiskegrej til Randers Fjord hos Lystfisk.dk

Et par billeder fra dagen:

DSCN5712
DSCN5708
DSCN5726

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler