Dagbog: Randers Fjord d. 13.07-2015 – Sækken


Dagen var desideret eksplosiv. Ikke vejrmæssigt, ikke fordi jeg skulle nå en masse, men fordi at der var hæsblæsende action ved vandet.

En dag jeg ikke glemmer lige foreløbig.

På det tidspunkt videoen herunder blev optaget, var jeg langt nede i kulkælderen. Humøret kunne end ikke løftes af de 2 undermålere og de hornfisk jeg fik på dagen, og slet ikke da jeg efter at have optaget videoen, tabte slaget med en femte fisk, som også kom helt ind på klos hold, denne omkring de 55-60 centimeter.

Jeg var ovenikøbet så “kortvarigt” deprimeret, at jeg var i tvivl om hvor jeg var.
Ikke før har jeg haft 5 fisk på krogen på én dag, alle estimeret til at ligge imellem 50-60 cm. uden at lande bare én af dem.

Sækken jeg besøgte er at finde på sydsiden, ved udmundingen af Randers Fjord. Ved udadgående strøm/faldende vand, fisker pladsen tæt på perfekt. Jeg fik også fisk længere inde mod færgelejet, ligeledes på sydsiden, ved et eldorado af muslingebanker.

Køb fiskegrej til Randers Fjord hos Lystfisk.dk

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler