Bjarne gik efter ny pr. i Danmark og det fik han! Se hvordan


Efter at have fanget enorme karper i udlandet de seneste år manglede Bjarne bare den tunge Cyprinus carpio fra Danmark.

Med en opskrift der kunne få vand-englene til at synge, lokkede han drømme-karpen til fadet:

Bjarne skriver

Så kom den! Ny pr i dk ….Efter 9 dages skøn dansk forårs-vejr kom denne skønhed forbi min krill snowman, dyppet i krillisious, rullet i Norhternbaits nye insect mix, Det kunne den ikke stå for.Happy days! Taget i en større dansk sø 😉

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler