Orm og bækørred – en glad fanger


Når fiskene hverken er til at hugge eller stikke i, kan man stadig med fordel bruge den gode gamle regnorm. Se bare denne unge herre der den 16-08-2013 var ude med sin far for at forsøge sig på de mange regnbue og bækørreder.

Bækørred

Med prop bly og krog samt orm som agn, blev denne smukke bækørred overlistet på bedste vis.

Tillykke!

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler