Københavns sydhavn – plads til familiefiskeri – d. 05-06-2013


PICT0036

Det er sgu svært ikke at trække på smilebåndet når man ser et syn som dette.

Lidt Stemningsbilleder med korte kommentarer

Jeg ville igen ud for at se, om folk stadig fandt Slusen ved sydhavnen brugbar. Det var igen tydeligt at dette fristed kommer til sin ret, især på de gode sommerdage, som dagen i dag kunne kategoriseres under.

Mindst 20 lystfiskere var ude for at nyde det gode vejr og vandet, der nærmest fossede gennem slusen.

PICT0072

Ikke noget under at havørrederne nærmest står i stimer i dette område.

PICT0016

 Kastebroen blev i dag brugt til undervisning i fluekast. Fedt initiativ!

PICT0042

Det var også på kastebroen jeg mødte familien med de 2 herlige børn, der var så venlige at lade sig fotografere. Tak for de fine billeder!

At tage sine børn med ud på denne måde, betyder så utroligt meget i dag. Det ved især vi, der selv er blevet taget med ud i tidernes morgen. Taget med ud for at nyde vandet med en stang i hånden og for at drømme om, hvad der kunne lure nede i det klare vand.. Det gør en verden til forskel og Jeg takker stadig min bedstefar i dag for, at have brugt år på at lære mig at fiske, ved den lokale å 500 meter fra Sig I Vestjylland.

Naturen er efter min mening den resurse der giver mest frihed og ro i sjælen, i vores i forvejen alt for travle hverdag.

PICT0061

jeg mødte herren her ovenpå selve slusen. Han og drengen på billedet, var ude efter hornfisk ligesom de fleste andre denne dag. Også ligesom alle andre der fiskede efter hornfisk, fangede de ingen. Måske er vi nået til slutningen af maj måneds hornfiske-run.

PICT0070

Ligesom så mange andre steder i landet var der også kajakroere her. Fanme også dejligt at få motion og en tur på vandet på denne måde.

Herude hvor duften af tang kilder sagte i næsen, lyden af kraftigt rislende vand synger for ørene og vinden bringer historier om havørred og hornfisk langt ind over land.

Ja her! Er livet værd at leve!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler