Fra kajen & molen


Fiskeri fra kaj og mole er typisk ensbetydende med fiskeri efter fladfisk.

Dette folkelige fiskeri er meget let at gå til. Alt du skal bruge er en fiskestang på 8-10 fod med en kastevægt på mellem 10-40 gram og nogle fladfiskeforfang. Køb dem med perler og spinneblade, de fanger bare mere! Køb en dåse GULP orm og så er du klar til en sommerdag på havnen eller molen.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler