Waders fra danske Scierra


Denne artikel handler om endnu et dansk mærke – nemlig Scierra. Scierra har deres hovedsæde i Gadstrup, der ligger i det sjællandske mellem Roskilde og Køge. Scierra er derfor et dansk mærke og hvis der er noget vi kan lide her på fiskesaeson, så er det, når noget er dansk.

Vi anbefaler ikke kun Scierra fordi det er et dansk mærke, men også fordi det er gennemtestet i en ekstrem grad, så holdbarheden er virkelig i top, når det kommer til deres produkter. Scierra laver ikke kun waders, men også mange andre ting som fiskestænger, fiskehjul, liner, bagage, tøj og meget andet. Det overordnede tema er dog stadig med fokus på fiskeri.

Scierra har hele 13 forskellige waders i deres sortiment og vi vil her give dig vores anbefalinger på det bedste af det bedste. 

Scierra Helmsdale Waist Wader Combo

Den første waders fra Scierra vi vil anbefale er Scierra Helmsdale Waist Wader Combo. Som navnet angiver, så går denne waders kun til livet og anbefales derfor til fiskeri på lavt vand.

Disse waders har en revolutionerende ny teknologi, der giver en åndbar waders i verdensklasse. Wadersne er lavet i af 4-vejs slidbestandigt skalstof. Det skal give wadersne den ultimativ frihed, samtidig med en uovertruffen ydeevne. Scierra lover dig, at med disse waders, har du aldrig følt dig mere fri.

Scierra Helmsdale Waist Wader Combo er 100% vandtæt med 20.000 mm, men stadig utrolig åndbar med 4.000 mvp. Med denne waders får du også en utrolig stærk 3-lags waders, der gør det unødvendigt med flere lag. Ellers får du et bælte i det holdbare neopren og 2 vandafvisende lommer foran med YKK-lynlås.

Scierra Helmsdale Waist Wader Combo giver dig også rigtig fin komfort, da de har elastikzoner rundt om i livet og har designet sokkerne, så det er designet til højre og venstre fod. Det giver en rigtig god komfort, da sokkerne følger fodens naturlige form. Sokkerne er også meget slidstærke, da de er hele 4,5mm tyk. Som en ekstra tryghed har Scierra Helmsdale Waist Wader Combo semi-elastiske gravel guards der forhindrer de værste sten i skoene. 

Scierra Helmsdale Waist Wader Combo kommer i en kombination med Scierra Tracer vadestøvle. Denne vadestøvle er super letvægt og meget moderne i sit udseende. Scierra mener, at vi med denne støvle får en rigtig god støvle og så til en rigtig fin pris.

Nogle af hovedpunkterne for disse støvler er, at de er meget lette, men samtidig er de utrolig slidstærke. Støvlespidsen og hælen er forstærket for at give dig den ultimative beskyttelse og samtidig er designet på støvlen lavet sådan, at det er nemt at tage støvlen på. Der er polstret med skum ved anklerne, så du får maksimal komfort og samtidig har Scierra lavet et rigtig godt snøresystem med korrosionsfrie knapper og et stærkt nylon snørebånd

Med Scierra Tracer vadestøvlen får du også en sko der hurtigt drænes for vand, så støvlen kan blive tør igen og man kan fjerne indersålen af skum, der er lavet af mikro fleece for at give den bedste varme. Scierra Tracer vadestøvlen fås med enten filtsål eller profilsål, hvor filt anbefales til glatte sten, hvor profilsålen er bedre til at gå på land med.

Du kan få Scierra Helmsdale Waist Wader Combo hos Lystfisk.dk ved at trykke lige her og endda til en rigtig god pris.

Scierra Helmsdale Chest Wader Combo

Den næste waders vi vil anbefale er Scierra Helmsdale Chest Wader Combo. Vi er stadig i Helmsdale serien, så den har mange af de gode funktioner som Scierra Helmsdale Waist Wader Combo også har. I denne waders får du bare lidt mere.

Scierra Helmsdale Chest Wader Combo er også 100% vandtæt med de 20.000 mm. og 4.000 mvp, der sikrer dig god åndbarhed. Denne waders er også i 3 lag, fordi Scierra ikke mener, at der skal flere lag til for at få det optimale ud af en waders.

Denne waders går helt op til brystet, så der er nogle flere funktioner end Scierra Helmsdale Waist Wader Combo. En af de ekstra gode funktioner er de elastiske zoner omkring brystet, så du kan justere og få den helt rigtige indstilling for maksimal komfort. Denne waders har også en god frontlomme, der kommer med en YKK vandafvisende lynlås. 

Scierra Helmsdale Chest Wader Combo kommer også med et neopren bælte og semi-elastiske gravel guards, der forhindrer større sten i at komme ind i skoen. Wadersne kommer også med en god tyk 4,5mm neoprensok, med højre og venstre design, der giver god komfort.

Nogle flere nye funktioner er flip-out pocket og den forstærkede håndvarmerlomme foret med fleece, for at dine hænder kan blive ved med at have varmen, selv efter en lang vinterdag ved søen eller havet.

I denne kombination følger der også Scierra Tracer vadestøvlen med. Det er en rigtig god støvle, som giver støtte de rigtige steder og er forstærket, hvor der er brug for det. Scierra Tracer vadestøvlen fås med filtsål eller med profilsål.

Du kan også købe Scierra Helmsdale Chest Wader Combo hos Lystfisk.dk til en rigtig god pris ved at trykke lige her.

Scierra X-Tech/X-Force Waders Combo

Det sidste waderssæt vi vil anbefale af Scierra er Scierra X-Tech/X-Force Waders Combo. Scierra X-Tech 2000 er en af topmodellerne fra Scierra, hvor man får utrolig meget for pengene.

Scierra X-Tech 2000 er den ultimative åndbare waders. Både når det gælder teknologi, innovation og design. Denne model har fået på alle tangenter, så der er hele 5 lag af polyester mikrofibrestof for hele benpartiet. Det giver en ekstrem god holdbarhed og sikrer, at wadersne kan holde til lidt af hvert.

Den øverste del er heller ikke glemt, hvor man får 3-lags beskyttelse, som også er rigeligt til overkroppen. Scierra X-Tech 2000 er selvfølgelig 100% vandtæt med sine mere 20.000 mm. og stadig utrolig åndbar med sine 4.000 mvp.

Der er ikke sparet på noget i denne model, så derfor er alle syninger også tapet indvendig med en ekstra bred tape. Dette giver alle syningerne en utrolig høj holdbarhed. Udvendigt er alle syninger også tapet og her er brugt en struktureret japansk premium tape, der lukker af, for alt vand udefra.

Noget af det innovative ved Scierra X-Tech 2000 ser du ved lynlåsene i siderne, der er placeret strategisk for den bedste komfort, samtidig med, at du altid har dine ting lige i nærheden. Det teknologiske fremskridt ser du på frontlommen. Den er nemlig 3D-lamineret med en WR lynlås. 

Der er også WR lynlås i de to sidelommer, der bruges til at holde dine hænder dejligt varme. Sidelommerne er nemlig foret med dejlig blød fleece, der kan holde dine hænder varme, selv om du står midt i en snestorm i januar.

Scierra X-Tech 2000 kommer med et justerbart wadersbælte, der med de laminerede stropper giver et utrolig stærkt hold. For at få den ultimative komfort har Scierra X-Tech 2000 polstret skulderpartiet med elastiske og justerbare remmer. 

Indvendig i Scierra X-Tech 2000 finder du også en aftagelig lomme med lynlås, hvor du kan have din mobil eller dit kamera. Det sidste du skal vide om disse super waders er, at de har indbygget meget holdbare gravel guards med korrosionsfri krog og en 3,5 mm. neopren sok i høj kvalitet med utrolig stærk tape og prikket fodseng.

Med denne fantastiske waders følger der selvfølgelig en rigtig god støvle. Scierra X-Force hedder støvlen og er den bedste støvle fra Scierra. Den er både hardcore, meget let og ekstremt behagelig vadesko. Og det allerbedste er, at den har en ydersål lavet til trekking, som gør, at du kan gå hvor du vil uden at tænke på holdbarheden. 

Scierra X-Force er meget holdbar og er lavet af en blanding med mikrofiber og mesh konstruktion, der gør, at støvlen ikke skrumper eller udvider sig. I støvlen er der en høj ankelmanchet med meget tykt skum, som giver den ultimative støtte. Både hæl og tå er forstærket med hård gummi og så har den en indersål af EVA-skum der let kan tages ud. 

Scierra X-Force kommer også med rigtig gode drænhuller der får vandet til at blive ude af skoen. Der er et overlegent snøresystem, hvor man let kan spænde støvlen. Sålen er lavet meget let, men er utrolig stærk i konstruktionen. Den har en EVA mellemsål og fuld ydersål i gummi, der er bundet sammen med en filtsål i højeste kvalitet.

Scierra X-Tech 2000 waders findes i både korte og lange versioner, for at du kan få den perfekte pasform. Vil du have misundelige blikke fra dine kammerater næste gang I er ud at fiske, så køb disse waders fra Scierra med Scierra X-Force vadestøvle til. Det er et fantastisk waderssæt med alt hvad du skal bruge. Og så er det dansk. 

Du kan købe denne fantastiske kombination hos Lystfisk.dk som du kommer til ved at klikke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Scierra har mange forskellige produkter og i mange kategorier. Vi har valgt at fokusere på waders i denne artikel, men du kan gå op opdagelse hos lystfisk.dk for at se, hvad Scierra ellers har at byde på.

Hvilke waders fra Scierra der passer bedst til dig må du selv vurdere, men vi har her givet dig introduktionen til de mest populære waders man kan få i Danmark og en guide til, hvilken en du skal vælge.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler