Waders fra Orvis


Orvis er endnu en af de populære mærker indenfor waders i Danmark. Orvis har eksisteret siden 1856, hvor firmaet blev grundlagt i Manchester, Vermont i USA. Orvis har fra start fokuseret på fiskeri og specialiserede sig i fluefiskeri. Orvis har også fra dag 1 handlet om god kvalitet og god service til kunderne. Derfor er produkterne fra Orvis også altid i højeste kvalitet.

Orvis laver mange forskelligt produkter, der spænder vidt fra tøj, over ting til hunde, kufferter og mange flere ting. Én ting har Orvis dog holdt fast i. Outdoor og fiskeri har altid været hovedformålet med Orvis.

Når vi snakker om waders fra Orvis, så er alt hvad de gør, det handler om, at være inspirerende og få folk ud i naturen og opleve den til fulde. Som sagt har Orvis rødderne i fiskeri og specielt fluefiskeri, men de har en naturlig passion og nysgerrighed for alt indenfor udendørs aktiviteter. 

Derfor designer og udvikler Orvis deres produkter, så det bliver så nemt og behageligt for folk at gå ud i naturen og føle friheden. Orvis bruger samtidig deres store ekspertise til at optimere deres produkter hvert eneste år. Dette gælder også waders, som vi vil snakke om nu. Vi kommer her med vores anbefalinger indenfor waders fra Orvis.

Orvis Under Wader Buks

Det første vi vil anbefale er faktisk ikke en waders, men derimod noget du kan have indenunder dine waders. Vi anbefaler Orvis Under Wader Buks, som er rigtig god – specielt hvis du skal ud med dine waders i vintermånederne.

Orvis Under Wader Buks er lavet ud af microfleece og er designet til at passe perfekt under en hvilken som helst waders. Samtidig har den også en utrolig god isoleringsevne, så du kan holde dig dejlig varm – selv på det koldeste vinterture.

Orvis Under Wader Buks er produceret med blød børstet fleece på indersiden og med en glat yderside, der transporterer fugten væk fra kroppen. Benene er også designet med taperede ben, så du får den absolut bedste komfort og pasform, når du skal ud på fisketur. Du går heller ikke ned på lommer i Orvis Under Wader Buks, fordi der er hele to forlommer og en enkelt baglomme, hvor der endda er lyslås i. 

Du kan købe disse fantastiske bukser hos Fiskegrej.dk lige her.

Orvis Ultralight Convertible Wader

Den første rigtige waders vi vil anbefale er den prisbelønnede Orvis Ultralight Convertible Wader. Da denne waders udkom i 2018 vandt den blandt andet prisen for Best in Class hos Gear Institute og Editors Choice Awards i 2019 fra Fish Alaska. 

Vi er helt enige i de mange priser, da vi synes Orvis Ultralight Convertible Wader er en utrolig god waders og så til en rigtig fin pris. Det er også tydeligt en waders, som kunderne har været rigtig glad for, da Orvis Ultralight Convertible Wader har et rating på 4,5 stjerne ud af 5 på Orvis’ egen hjemmeside. 

Men hvad gør så Orvis Ultralight Convertible Wader så god og populær? For det første, så er disse waders en del af et nyt system fra Orvis der giver en bemærkelsesværdig og innovativ waders, der er designet til at være utrolig let uden at gå på kompromis med holdbarheden og ydeevnen. Syningerne på denne waders er nemlig blevet tapet efterfølgende, så du er 100% sikker på, at der ikke kommer vand ind i dine waders, når du står i vand til navlen.

Orvis Ultralight Convertible Wader har en moderne pasform, der ikke kun er behagelig at have på, men som også giver maksimal ydelse af wadersne, fordi den ikke vejer særlig meget. Wadersne er lavet af 4-lags nylon med membran, der giver dig god mulighed for at ånde igennem. 

En anden smart feature på Orvis Ultralight Convertible Wader er det magnetiske system, der sikrer, at wadersne kan rulles ned og lukkes omkring livet, hvilket kan være dejligt, hvis man skal ud at få langt eller at man er ude i sommervarmen og fiske. 

Når vi snakker opbevaring på Orvis Ultralight Convertible Wader, så er der godt nyt. Foran sidder en lomme med YKK-lynlån, hvor der er monteret en tool dock. Den kan du så bruge til at sætte mange forskellige ting som retractors. Derudover har Orvis Ultralight Convertible Wader også en fly patch, hvor man kan have fluer eller andet mindre grej. Den sidste detalje i disse waders er, at de kommer med gravel guards i fødderne, der beskytter dig mod, at småsten og sand ikke ødelægger din oplevelse.

Du kan finde denne fantastiske og prisvindende waders hos fiskegrej.dk til en rigtig god pris. Du kommer til wadersne ved at klikke lige her.

Orvis Pro Waders

De sidste waders fra Orvis vi gerne vil anbefale er Orvis Pro Waders. Som navnet indikerer, så er denne waders for de mere øvede og professionelle. Endnu engang er det en prisvindende waders, for da Orvis Pro Waders udkom i 2020 fik den Editors Choice Awards i 2020 hos Fish Alaska, der er et af de største og mest anerkendte fiskemagasiner i verden.

Og vi kan kun være enige i Fish Alaska i deres anmeldelse. Og det er brugerne på Orvis’ egen hjemmeside også, for Orvis Pro Waders har fået flotte 4,6 stjerne ud af 5 mulige og samtidig anbefaler 98% af brugerne dette produkt til andre.

Orvis Pro Waders er designet og bygget til den professionelle fisker. Om det er til erhverv eller bare til den passionerede og erfarne lystfiskeri – så er Orvis Pro Waders det rigtige valg. For med disse waders kan du gå ud i ekstreme miljøer efter fiskene og stadig være helt tør, når du engang når land igen. 

Orvis Pro Waders er bygget med et meget atletisk design, for at opnå den bedste komfort for folk der bruger disse waders i mange timer om året. Wadersne består af vanvittige 4-lags Cordura® stof øverst, mens der i benene er tilføjet et ekstra lag, så du får utrolige 5-lag fra Cordura. Orvis har valgt at bruge de mange lag, for at sikre sine kunder, at de har klassens bedste waders når det kommer til slid- og punkteringsmodstand. 

Sømkonstruktionen med lavprofil blandet med et specialsyet skridt, giver den bedste bevægelse, samtidig med en fantastisk sømstyrke i wadersne. Neopren-støvlerne er moderne, så de er anatomiske korrekte og ikke giver en følelse af, at have en sok nede i skridtet, men kun en behagelig følelse. 

Orvis Pro Waders har strømlinede og PU forstærkede gravel guards, der dækker skoen helt og eliminere fuldstændig muligheden for træk og vandindsamling i støvlerne. Orvis har også tænkt meget over, at lave disse waders meget bekvemmelige. Derfor har Orvis Pro Waders en stor lomme til opbevaring med YKK AquaGuard® som sikrer at dine ting forbliver tørre, fordi lynlåsen er vandafvisende. 

Ligesom på Orvis Ultralight Convertible Wader, så har Orvis Pro Waders også tool docking på brystlommen, der giver dig mulighed for at hænge hvad du vil fast. Det kan for eksempel være dit fiskegrej. Når det er i lommen, så minimere du også risikoen for, at du mister noget værktøj eller får punkteret dine waders. 

Orvis Pro Waders har også en stor indvendig lomme, hvor du kan have større ting opbevaret, men bare rolig. Når den ikke er i brug, så fylder lommen ingenting. På de kolde vinterdage kan du få varmet dine hænder i den indbyggede håndvarmerlomme, der i bedste kænguro-stil holder dine hænder varme, fordi lommen er foret med dejlig varm og blød fleece og samtidig har YKK-lånlås med Aquaguard. 

En anden smart ting ved Orvis Pro Waders er de aftagelige OrthoLite® knæpuder, for har samme teknologi, som Orvis’ Pro Støvles indersål, der giver optimal komfort. Du får også en ekstra aftagelig tilbehørslomme, som giver dig mulighed for hurtigt at få fat i dit udstyr. 

OrthoLite® kan også justeres på mange forskellige måde, hvor du blandt andet kan justere de elastiske bøjler. Wadersne består af 100% nylonskal med en polyurethanmembran, 100% nylon tricotforing og fås i hele 14 størrelser.

Hvis du vil have den ultimative waders med funktioner som mange fiskere kun drømmer om, så er det Orvis Pro Waders du skal vælge. Dine fiskekammerater vil kigge misundeligt efter dig. 

Du finder Orvis Pro Waders hos Fiskegrej.dk til en ganske god pris. Du kommer til wadersne ved at trykke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Orvis har mange forskellige produkter og i mange kategorier. Vi har valgt at fokusere på waders, men du kan gå op opdagelse hos Fiskegrej.dk for at se, hvad Orvis ellers har at byde på. Hvilken waders fra Orvis der passer bedst til dig må du selv vurdere, men vi har her givet dig introduktionen til de mest populære waders man kan få i Danmark og en guide til, hvilken en du skal vælge.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler