Waders fra danske Kinetic


I denne artikel vil vi fortælle lidt om waders fra det danske mærke Kinetic, der har hovedsæde lige syd for Hillerød i det nordsjællandske. Samtidig kommer vi også med de waders fra Kenetic, som vi gerne vil anbefale til dig, der søger efter de helt perfekte waders.

Fordi Kenetic er et dansk mærke, så har de også fokuseret på, at deres waders skal kunne bruges i Danmark og ude i det danske vejr. Hvis du mod forventning skulle få problemer med waders fra Kenetic, så kan du bare komme ind med dem eller ringe til dem alle hverdage. Så finder I en løsning på problemet.

Kinetic NeoGaiter Stockingfoot

De første waders som vi gerne vil snakke lidt om er Kinetic NeoGaiter Stockingfoot. Disse waders er en helt klassisk waders, der er lavet med neopren. Pasformen er rigtig god og der er ikke så mange fancy i Kinetic NeoGaiter Stockingfoot. Wadersne er meget fleksible med justerbare seler, en brystlomme og en D-ring der er påmonteret. Kinetic NeoGaiter Stockingfoot er ovenikøbet en letvægtswaders, så du skal ikke bruge ekstra kræfter på at flytte wadersne med dig selv, når du står på land eller i vand.

Kinetic NeoGaiter Stockingfoot har velcro til at lukke for stropperne, hvilket gør, at du ikke skal stå og bøvle med at binde knuder og andet, når du står ude i naturen og fingrene begynder at fryse. Kinetic NeoGaiter Stockingfoot har også fået en ekstra forstærkning på knæene, så du kan sætte dig ned på knæ og stadig have god komfort. Wadersne er både tapet, limet og syet i alle samlinger, så man er sikker på, at der ikke kommer utætheder, når du står i vand til navlen.

Farven er meget normal på Kinetic NeoGaiter Stockingfoot, da de har den olivengrønne farve, som langt de fleste waders har. Det sidste ved disse waders er, at Kinetic har lavet integrerede gravel guard, som sørger for, at holde sten og grus ude af dine støvler.

Og når vi snakker om støvler, så fås Kinetic NeoGaiter Stockingfoot i kombination med Kinetic RockGaiter Wading Boot II, der er en super god vadestøvle. Denne støvle sikrer, at du altid har sikkert fæste, samtidig med, at du får en rigtig god støtte og super komfort. Kinetic RockGaiter Wading Boot II er en komplet vadestøvle der kan hvad den skal. Snøringen er meget nem og behagelig og så har den effektive drænhuller i sidepanelet, så du altid er støvlerne tømt for vand.

Kombinationen af Kinetic NeoGaiter Stockingfoot og Kinetic RockGaiter Wading Boot II giver dig nogle perfekte waders til det danske vejr. Wadersne holder dig dejlig varm og har forstærkninger, der hvor du har brug for det. Hos lystfisk.dk kan du vælge mellem en filtsål, der er rigtig god til en stenfuld bund eller en profilsål. Du finder den her hos lystfisk.dk og endda til en rigtig god pris.

Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders 

Den næste waders vi gerne vil anbefale er Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders. Denne waders er en helt klassisk waders fra Kinetic, der fokusere på funktionaliteten og ikke har brugt unødig til på designet.

Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders er perfekt til begynderen, der gerne vil prøve kræfter med fiskeri i waders. Samtidig er disse waders også helt perfekt til den mere erfarne som et reservesæt eller ekstra sæt, hvis du nu skal i sommerhus og du ikke får lov til at tage dine waders med. Så kan du have Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders hængende i sommerhuset, så du altid kan komme ud i bølgen blå og få fanget en masse gode fisk.

Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders er både vandtæt og har en åndbar membran. Overdelen på disse waders er dejlig let, så du ikke føler, at wadersne trækker dig ned. Derudover er benene forstærket, så du stadig har fuld komfort, hvis du sætter dig i vandkanten. Disse ting arbejder sammen med gravel guards, så du både kan bevæge dig frit og samtidig har en meget holdbar waders, der med gravel guards holder stenene ude.

Kinetic ClassicGaiter Stocking Foot waders fås som et kombinationssæt med Kinetic RockGaiter Wading Boot II Profile støvler. Disse støvler sikrer dig en rigtig god komfort og en sikker støtte, når du går på bunden. Ligesom med Kinetic RockGaiter Wading Boot II, så har  Kinetic RockGaiter Wading Boot II Profile også en nem snøring og samtidig har den effektive drænhuller, der sikrer, at du ikke har vand i støvlerne.

Du kan købe dette perfekte kombinationssæt til en rigtig god pris lige her.

Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders

De næste waders fra danske Kenetic vi gerne vil fremhæve er Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders. I de andre waders har der ikke været tænkt så meget over designet af wadersne, men udelukkende på funktionalitet. Med Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders får du både en rigtig funktionel waders, men også en waders, hvor der er tænkt over designet. 

Hvis vi lige kort vender designet først. Her kan man se den store forskel fra de tidligere waders, fordi Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders kommer i et flot gråt design, der er lidt mere stilrent end det almindelige olivengrønne waders. 

Rent funktionelt er Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders også i en liga for sig. Kinetic har virkelig tænkt over, at alt alle småting er taget op til overvejelse. Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders er dejlig lette og komfortable at have på. Wadersne er også både vand og vindtætte, så du kan bruge dem i alt slags vejr og til alle former for fiskeri,

Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders er den perfekte waders til dig, som gerne vil fiske mange forskellige steder og miljøet. Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders kan både bruges til åer, søer, kysten, fjorden og endda i de norske elve.

Med Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders får du maksimal bevægelsesfrihed og samtidig en sikker waders, der nok skal holde dig tør – uanset hvilket miljø du er i.

Du kan få Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders i et kombinationssæt med Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt. Også støvlen er der tænkt en ekstra gang over. Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt er blevet forstærket på de områder, som normalt er ekstra udsatte. Samtidig har Kinetic valgt at fore støvlen på de steder, hvor det giver mening. 

Pasformen er perfekt og sammen med komforten gør det enhver fisketur til en leg. Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt kommer med filtsål, der sikrer dig optimale betingelser, når du står på våde eller glatte sten. Samtidig giver støvlen dig en fantastisk støtte, så du kan fiske en hel dag, uden af dine fødder er ved at falde af. 

Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt har selvfølgelig også det lette snøresystem der kendetegner Kinetic og drænhuller, som får vandet ud af støvlen nede i vandet. Du kan købe dette fantastiske wadersæt til en rigtig god pris ved at trykke lige her.

Kinetic komplet waders combo Lux

Det sidste waderssæt vi vil anbefale fra Kinetic er Kinetic komplet waders combo Lux. Her får du virkelig en luksuskombination, som vil gøre alle andre fiskere misundelige.

Kinetic komplet waders combo Lux består af tre ting: Kinetic Thunderstorm Jacket; Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt og Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders. Lad os starte med vadejakken.

Kinetic Thunderstorm Jacket er ikke kun i et fantastisk flot design – det har også utrolig mange funktioner, så du kan have alt med dig, når du skal ud på fisketogt. Kinetic Thunderstorm Jacket er både praktisk, men samtidig også meget diskret, fordi designet på jakken kan forveksles med en helt almindelig jakke.

Ligesom resten af Kinetic-serien, så giver denne vadejakke dig den ultimative bevægelsesfrihed, samtidig med, at du let kan ånde i jakken. Et sidste plus ved Kinetic Thunderstorm Jacket er, at den er vandtæt, så du ikke bliver gennemblødt – selv ved ekstrem vind og regn.

Pasformen i jakken er formidabel og jakken er designet til at du kan kaste din snøre uden restruktioner fra jakken. Det er ikke kun pasformen der er gennemtænkt. Alle detaljer er tænkt grundigt igennem, så alt fra lommernes størrelse til placering er helt i orden. I Kinetic Thunderstorm Jacket får du hele 4 store brystlommer, hvor 2 af dem endda er med lynlås.

I denne luksusversion af en kombinationskit får du også vadestøvler og et par waders. Vadestøvlerne er Kinetic GravelGaiter Wading Boot Felt, hvor du kan finde beskrivelsen af støvlerne lige ovenfor hos Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders kombinationskittet.

I Kinetic komplet waders combo Lux er der også et par tilhørende waders. Her er det ligesom med støvlerne, at wadersne er Kinetic DryGaiter II Stockingfoot, hvor du også kan finde beskrivelsen lige ovenfor hos Kinetic DryGaiter II Stockingfoot waders kombinationskittet.

Hvis du vil have det ultimative waderssæt, der vil gøre alle dine fiskekammerater misundelige, så skal du vælge Kinetic komplet waders combo Lux. Du finder det lige her og endda til en rigtig godt pris i øjeblikket.

Afsluttende bemærkninger

Kinetic har mange forskellige waders, som du kan kombinere på din helt egen måde. Hvilken kombination der passer bedst til dig må du selv vurdere, men vi har her givet dig introduktionen til de forskellige waders fra Kinetic man kan få i Danmark og en guide til, hvilken en du skal vælge.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler