UL Fiskeri “spin” – fiskeri med ultra let fiskegrej – 2015


I en tid og i en verden indenfor lystfiskeriet, hvor magasiner, aviser samt producenter på det nærmeste opfordrer os til at købe kraftigere, stærkere og længere udstyr til vores evige søgen efter fisk, er vi nogle der holder af at gå med hjul og stænger i den helt anden og minutiøse ende… Fiskeriet med det ultra-lette grej giver os muligheden for at udfordre vores færdigheder indenfor bl.a. landing af fisk, krogning og hvad der er muligt når det kommer til fangsten af større fisk med det lette grej.

UL fiskeri er hvad man gør det til – for nogen en livsstil – for andre en måde at gøre lystfiskeriet sværere og mere udfordrende end det kan og behøver at være. Uanset hvad, kan det ultralette grej være ualmindeligt morsomt og eventyrligt at have med sig på tur.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler