Tidevandstabel 2021 – Se hvornår du skal fiske i 2021 lige her


Her kan du finde tidevandstabellen for dit yndlings fiskested i 2021. Informationerne stammer fra DMI. For at se tidevandstabellen skal du blot klikke på den by du vil se.

Jylland

Vestkysten

Der er rigtig mange fantastiske fiskesteder langs den jyske vestkyst. Vi giver dig her tidevandstabellerne for de mest populære områder langs den jyske vestkyst.

Østkysten

Også den jyske østkyst har mange gode fiskespots. Find dem her:

Limfjorden, vest

Vi har medtaget de østlige fiskespots i Limfjorden med i den jyske østkyst, men Limfjorden har så mange gode fiskesteder i vest, at vi har lavet en kategori for sig selv. Den kommer her:

Fyn

Fyn er fin og det gælder specielt også med fiskesteder, der er et besøg værd. Du får tidevandstabellerne for de bedste fiskespots her:

Sjælland

Sjælland kan skam også være med og har fine fiskeforhold flere steder. Du finder tidevandstabeller for de store steder lige her:

Bornholm

Bornholm er ikke kun en dejlig ferieø, men er også en fantastisk fiskeø. Her finder du tidevandstabellen over de to største steder:

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler