De bedste waders fra Simms – Se dem her


I denne artikel vil vi fortælle om waders fra mærket Simms og hvilke waders vi vil anbefale til dig. Simms har undersøgt hvad kunderne efterspørger og lyttet til deres svar. Derfor har Simms lavet en komplet serie indenfor waders, der er lavet i hånden. Simms waders er designet til at kunne holde til al slags vejr, så med waders fra Simms er du 100% sikker på, at blive holdt tør året rundt, når du er ude at fiske.

Simms har fra start været fokuseret på flexibilitet, komfort og holdbarhed. Derfor bruger Simms kun banebrydende materialer og et unikt og innovativt design, der giver dig den bedste komfort – hele dagen.

I Simms store udvalg har deres forskellige waders forskelligt kvaliteter i fokus. Nogle af kvaliteterne er GORE-TEX® teknologien, der giver åndbarhed i wadersne – selv efter 8 timer, hvor du har trasket rundt i dem. GORE-TEX® wadersne er lavet i Bozeman, Montana i USA, hvor hvert enkelt design er blevet grundigt testet.

Ellers har Simms waders med mulighed for vandtæt nylon, strømpefodsdesign, støvledesign og meget mere. Så Simms har waders til alle. Om du skal traske langt hen til det perfekte fiskested eller om du skal ud på dybt vand i barskt vejr, så kan du nyde oplevelsen, for Simms waders skal nok holde dig tør og varm.  

Anbefalet grej

Simms er din bedste allierede, når du skal ud i vandet og fiske. Du kan fokusere 100% på din fisketur og nyde naturen, for Simms skal nok holde dig tør. Disse åndbare waders er gennemtestet med deres holdbarhed og gør dig mere fri, så du kan gå op ad stejle stier eller ned af dybe floder.

Simms Tributary

Simms Tributary er en rigtig god begynderwaders og prisen er også der hvor alle kan være med. Nogle af kvaliteterne som skal fremhæves ved Simms Tributary er den fleece-forede lomme, der kan holde dine hænder varme, selv på en meget kølig januardag i Danmark. Lommen sidder foran, så du nemt kan få varmet dine hænder. En anden fremragende ting ved Simms Tributary waders er den sikre brystlomme, der gør, at du altid har værktøj og andet grej lige ved hånden, men det er stadig sikkert opbevaret. 

Du kan købe Simms Tributary i tre forskellige versioner. Den første er Simms Tributary Stockingfoot, hvor det kun er strømpefødder, der er med til wadersne. Denne version anbefales til dig, der allerede har et par sko, som du er sikker på passer til disse waders. Fordi der ikke er sko med til denne version, så er den også en lille smule billigere end de andre versioner. Du kommer til Simms Tributary Stockingfoot ved at trykke lige her.

Simms Tributary Stockingfoot

Hvis du derimod gerne vil have hele sættet, så har du to valgmuligheder. Det første sæt vi vil anbefale er Simms Tributary Waderssæt med Filtsål. Disse waders anbefales, hvis du fisker meget ved kysten, fordi filtsålen er perfekt til at stå fast på de glatte og våde sten. Det eneste du skal være opmærksom på her, er at holdbarheden på filtsålen ikke er så god, hvis du går meget på land med dem. Du kan finde Simms Tributary Waderssæt med Filtsål ved at klikke lige her.

Simms Tributary Waderssæt med Filtsål

Det sidste sæt waders fra Simms vi vil anbefale er Simms Tributary Waderssæt med Gummisål. Hvor filtsålen egner sig godt til kystfiskeri, så egner gummisålen sig bedre til en gåtur langs en å eller søbred. Gummisålen holder dig nemlig godt fast på blade og vådt græs. En anden god ting ved gummisålen er, at holdbarheden er en del længere, end på Simms Tributary Waderssæt med Filtsål. Du finder Simms Tributary Waderssæt med Gummisål lige her.

Simms Tributary Waderssæt med Gummisål

Simms Freestone

Simms Freestone® er de waders du hopper i og som du måske aldrig kommer ud af. Simms Freestone er utrolig holdbart og du kan let ånde gennem de 4 lag af Toray® QuadraLam™-stof, der giver wadersne en robusthed der gør Simms Freestone modstandsdygtig overfor hårdt, koldt og vådt vejr. 

Samtidig har Simms Freestone en perfekt pasform, der giver dig en helt utrolig frihed – både når du er på land og i vand. Ligesom ved Simms Tributary har Simms Freestone også fleece-foret håndlomme, der kan holde dine hænder dejligt varme, selv under de koldeste fisketure. Simms Freestone har også en sikker og vandtæt brystlomme. En lille ekstra detalje ved Simms Freestone er deres dedikerede flueplacering. 

Ligesom ved Simms Tributary har Simms Freestone også 3 versioner man kan vælge i mellem. Den første er Simms Freestone Stockingfoot Dark Gunmetal, der kun har strømpefødder i bunden og der ikke medfølger nogle sko. Hvis du har andre sko du vil beholde, så er Simms Freestone Stockingfoot Dark Gunmetal den version af Simms Freestone du skal vælge. Du kommer til Simms Freestone Stockingfoot Dark Gunmetal ved at trykke her.

Simms Freestone Stockingfoot Dark Gunmetal

Det første komplette sæt fra Simms Freestone er Simms Freestone Waderssæt med Filtsål. Filtsålen gør sig bedst ved kystfiskeri, fordi filtet er det perfekte materialer til at holde dig stående, selvom du går og står på glatte og våde sten ude i vandet. Filtsålen er lidt mere sårbar når du kommer på land, så undgå så vidt muligt at gå på land med denne version. Du kan købe Simms Freestone Waderssæt med Filtsål lige her.

Simms Freestone Waderssæt med Filtsål

Den sidste fra Simms Freestone er Simms Freestone Waderssæt med Gummisål. Modsat filtsålen, så er gummisålen mere robust og kan holde til at du går på land med den. Derfor anbefaler vi også, at man bruger Simms Freestone Waderssæt med Gummisål ved søer og åer, hvor du både går i vandet, men også på land, hvor gummisålen forhindrer, at du glider i det våde græs eller nogle blade. Du finder Simms Freestone Waderssæt med Gummisål lige her.

Simms Freestone Waderssæt med Gummisål

Simms Headwaters Pro Waders

Den næste waders vi vil anbefale er Simms Headwaters Pro Waders. Her går vi lige et nøk op og er til mere professionelle eller fiskere med mange års erfaring. Disse waders er produceret i USA med deres G3 Guide™ og deres GORE-TEX® teknologi. Simms Headwaters Pro Waders er håndlavet i 3 lag med GORE-TEX® stof, der sikrer maksimal åndbarhed.

I Simms Headwaters Pro Waders er der anvendt en patenteret konstruktionsmetode – både foran og bagpå. Det optimerer mobiliteten, når man har wadersne på og samtidig er holdbarheden uovertruffen i både søer og stærke floder. De fleece-forede frontlommer gør, at du aldrig har bundfrosne fingre, når du kommer hjem fra en vintertur og den store vandtætte brystlomme giver rigeligt med plads til værktøj og udstyr.

Simms Headwaters Pro Waders

Der er tænkt meget over detaljerne i Simms Headwaters Pro Waders, hvor du blandt andet får elastiske bøjler og bælteløkker, der kan justeres i højden, for at få den perfekte pasform. Simms Headwaters Pro Waders kommer også med slidbøjning, indbygget grusbeskyttelse og anatomiske strømpefødder. Simms Headwaters Pro Waders har fået mange priser for den kvalitet og fleksibilitet. Hvis du også vil have fat i Simms Headwaters Pro Waders, så kan du finde dem lige her.

Simms G4 Pro Stockingfoot Slate

Den sidste waders fra Simms vi vil anbefale er Simms G4 Pro Stockingfoot Slate. Igen er vi oppe i den bedste kvalitet og anbefales mest til de meget øvede og professionelle. 

Simms G4 Pro Stockingfoot Slate giver dig den maksimale komfort og holdbarhed. Med Simms unikke GORE-TEX® teknologi er Simms G4 Pro Stockingfoot Slate testet til at holde i mere end 16.000 timer ude i sit rette element. Med disse waders kan du gå ud i alt slags vand. Simms G4 Pro Stockingfoot Slate er lavet så de kan stå imod slid, punktering og rifter, når du er ude i naturen.

Simms G4 Pro Stockingfoot Slate

Simms G4 Pro Stockingfoot Slate har gentænkt opbygningen af strømpefoden, så i disse waders får du den nyeste pasform, der både giver god komfort og en dejlig varme. Det åndbare system i Simms G4 Pro Stockingfoot Slate gør, at du til enhver tid kan regulere på wadersne og stadig få den maksimale åndbarhed ud af wadersne. 

Hvis du vil have de ultimative waders fra Simms, så er det Simms G4 Pro Stockingfoot Slate du skal gå efter. Du finder dem ved at trykke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Simms har waders i mange forskellige kategorier. Hvilken en der passer bedst til dig må du selv vurdere, men vi har her givet dig introduktionen til de forskellige waders fra Simms man kan få i Danmark og en guide til, hvilken en du skal vælge.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler