Sandarterne yngler i søerne ved Lystfiskergården i Roust


For 11 år siden blev der sat sandarter ud i søerne ved Lystfiskergården i Roust.

Ved flere lejligheder har Ole (Den ene halvdel af ægteparret som ejer søerne.), været ude ved opbevarings-nettet midt på søen og  fundet flere 15-20 centimeters små sandarter mellem netmaskerne.

Den 26-04-2013, blev en af de lidt større så fanget. Fisken blev taget med hjem til stegepanden eller ovnen. Men efter 11 lange år er der store chancer for at der går et par meget større i søen. Sandarten blev fanget af Leo Jepsen og vejede nok omkring 1-1½ kilo.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler