Fiskeri med wobler


Intro til woblerfiskeri

Det gælder om at komme i dybden med wobleren når der fiskes efter sandart.

Rødhvide woblere har mange sandarter på samvittigheden, men generelt har skrappe farver også vist sig effektive.

Wobler video

Klassisk natfiskeri efter sandart med wobler. (Tysk tale)

Anbefalet grej

GUNKI KING GAMERA 150SP

Super agn fra Gunki. King Gamera 150 SP er har alle de klassiske features, såsom gode kasteegenskaber og en helt fantastisk gang i vandet. Agnen kan med fordel bruges til dørgefiskeri efter søens helt store gedder.

Kan fiskes monotomt, hvor den vuggende gang har en rigtig lokkende effekt. Fiskes også effektivt med twitch og jerks. Den er flydende og arbejder fra 0,5m til 1m

50 gr, 15 cm. Flydende.

Køb den her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler