Randers Fjord Guide

 • Randers Fjord er unik, blandt de mest spændende i landet og en fjord blandt fĂĄ, hvor mulighederne for brakvands-fiskeri efter aborre, gedde og skalle etc. ogsĂĄ indgĂĄr i den alsidige vifte bredt ud for os lystfiskere… I gĂĄr d. 11/08-2015 ville jeg og en herre ved navn Kristoffer, en lokal lystfisker, sejle rundt i jolle

  Læs mere
 • Solen bagte fra oven og de mange skarve som stod derude pĂĄ øen, luftede deres sorte, skinnende vĂĄddragte. De sĂĄ mætte ud, tykke og havde sikkert lige været pĂĄ fisketur i fjorden. Jeg selv havde besøg af en ven fra Ă…rhus, som gerne ville have et par makrel med hjem til røgning. Vi sejlede sagte

  Læs mere
 • Intro: Der er et utal af smĂĄbĂĄdsfiskere i Randers Fjord og for hver af dem, et utal af mĂĄder at fiske pĂĄ, arter at fiske efter, pladser at fiske over og endegrej i farver og størrelser der gĂĄr ud over den enkelte lystfiskers forstand. Randers Fjord gør det muligt at fiske efter alt, lige fra

  Læs mere
 • FĂĄ kilometer inde i Randers Fjord, pĂĄ sydsiden, er en af fjordens mest omtalte/kendte pladser at finde, Stenrevet. En kammerat og jeg brugte et par timer til at besøge og affiske pladsen. Stenrevet bestĂĄr af en ø/et stenrev, et sandet-sumpet lavvandsomrĂĄde pĂĄ sydsiden hvor jeg før har set mange multer, muslingebanker udfor nordsiden og desuden er

  Læs mere
 • PĂĄ denne dag affiskede jeg 5 kilometer Fjord – fra morgenstunden til klokken var omkring 13.00. Derefter fik jeg mig et gedigent mĂĄltid før der skulle affiskes 3 kilometers ĂĄben kyst. Hvis man gerne vil finde nye lækre pladser skal der arbejdes for det. Det kan godt være at jeg giver lidt pladser ud her

  Læs mere
 • Sidste ĂĄr fandt jeg en plads/en strækning, som pĂĄ hver tur kaster fisk af sig over 50 cm. Dagen i dag var ingen undtagelse. Jeg har navndøbt pladsen – 50´eren. Mellem de 2 fjorde, Randers Fjord og Mariager Fjord er der mange fisk, dette ĂĄret rundt. Vil man bruge en dag pĂĄ kysten, er hver

  Læs mere
 • Naturligvis kunne jeg ikke lade gĂĄrsdagens uheld og fejltagelser gĂĄ i glemmebogen… Sækken blev besøgt i nogle timer denne morgen, for at fĂĄ has pĂĄ dem der ikke ville i nettet sidst. Jeg fik da ogsĂĄ godt med havørreder derude, bĂĄde ved sækken og ved den føromtalte plads med muslingebanker. Den største lĂĄ pĂĄ 47

  Læs mere
 • Dagen var desideret eksplosiv. Ikke vejrmæssigt, ikke fordi jeg skulle nĂĄ en masse, men fordi at der var hæsblæsende action ved vandet. En dag jeg ikke glemmer lige foreløbig. PĂĄ det tidspunkt videoen herunder blev optaget, var jeg langt nede i kulkælderen. Humøret kunne end ikke løftes af de 2 undermĂĄlere og de hornfisk jeg fik

  Læs mere
 • En morgen hvor solen strĂĄlede over Randers Fjord var hvad jeg stod op til. Lyden af min kogende kedel betød at kaffen var fĂĄ sekunder væk… 2 dage før denne stod jeg ved Mørrums bredder og sĂĄ kæmpelaks ude af vandet næsten hver time. Det var sgu svært at finde optimismen efter sĂĄdan en oplevelse.

  Læs mere